Friday, December 10, 2010

Jalan-jalan pi makan kat Midvalley

Assalammualaikum semua..
saje nak story on the 8th Dec, ajak hubby pi dinner sempena b'day kat Tony Roma's..but unfortunately, kami lupa nk amik gambor sbb makan best sgt..hehe..
Masa ni ajak busu & adi gak..bak kata omputeh..the more the merrier

Before that jalan2 kat midvalley tgk pokok krismas yg bersepah2...mcm2 jenis..so ni salah satu gambor. Tapi sbnrnya kami amik gambor dgn teddy bear yg besar itu...kalaulah dpt hadiah teddy bear mcm tu..huhu..(perhatian utk hubbyku..kot2 tgh pikir apa nk bagi kat i anniversary thn depan). Tapi rasa2nya muat tak masuk dlm keta??


With my sister..Busu..tgh ckp kt tipon plak dia..

1 comment:

  1. ai pun amik gamba kat teddy yg beso ni...:)

    ReplyDelete