Thursday, March 10, 2011

RRM Nite

Assalammualaikum my dear readers..
Yesterday was our RRM Nite @ MPH, bukan MPH book store tau tp Multipurpose Hall...overall, the event was enjoyable..semuanya agak sporting especially during the performance...
Meal pun ok..ada nasi campur, laksa, rojak, satay, kuih...drinks plak ada syrup..and my fav..teh tarik..rasanya semalam aje dah 5 gelas kot minum teh tarik...Congrats to all the AJKss of Kelab RRM.
Tapi semalam yg tak bestnya ialah masa..suntuk sgt...x sempat nak relaks2 sambil enjoy the food & performance. Saya pun terpaksa juga laa cepat2 balik lps habis tu sbb hubby dok tunggu kat ofis..mesti boring yg amat...

Gambarrrr...hmm...x tau la saya yg x reti guna camera ke..tp most of the pictures are blurrrrr & gelap...bosan sungguh..nak tunggu sesape yg dpt snap gambor lawa2 tu, sila la share ye. Before this pernah amik gambor malam guna the same camera, ok jekk...

Anyway ni ada gambor yg agak clear..captured by CT using my camera..clear pulak..tapi kocik yo org kat dlm gambor ni..


2 comments:

  1. kak, org rasa kene amik jauh2 kut

    ReplyDelete
  2. hmm...betoi lah tu..apesal ntah camera tu wat perangai mlm tu..

    ReplyDelete