Friday, March 25, 2011

Nerd

Assalammualaikum..

U olls nak degar citer tak? Tapi jgn buat spekulasi ehhh...hehe. Sila baca dialogue ini:

A : I kena pi klinik this coming Monday. Do I have to apply leave?

Z : Depends la..lama ke u nak pi klinik, if within 2 hrs u can request time slip.

A : The problem is klinik tu dekat Ipoh

Z : La..then apply je la cuti, x kan you boleh pi klinik within 2 hrs kalau dah klinik kat Ipoh (apehal blur budak ni, tu pun tak leh pikir sendiri ke)

A : Tak boleh mc ke?

Z : La..mana laa I tahu, i bukan doctor. U tanya la doctor, kalau dia bagi mc, mc je la. Kalau x bagi, apply la cuti tapi jadi urgent leave la sbb dh lambat apply.

Lawak tak? Member sebelah dok gelak jek dgr saya berdialog dgn A...garang ke saya ni? Tapi saya rasa mende tu boleh pikir sendiri laa bak kata Nabil 'lu pikir la sendiri'...takkkaannnnn laaa semua nk tanya...bukannye budak kecik, dah bole kawin dah...iskh..iskh..penin...nerd

3 comments:

  1. hahahahha..i think i know who's that...kikikikiki...sabar kak sabar....

    ReplyDelete
  2. wakakaka...sapa lagi kannn..

    ReplyDelete