Thursday, January 13, 2011

Tudung Maira

Assalammualaikum frens!!
Tadi borak ngan my fren cik pam..dia kata..gambor yg saya letak besau bulu mata jek..hehe. Iskh..nmpaknye lepas ni, saya kena letak gambau besau la...cuba tgk gambau kat bawah ni..ok tak?
So..inilah dia tudung jenama Maira.






Saya suka pakai tudung ni sbb cutting dia ok, sesuai dgn muka & also coraknye lawa sgt & tak byk yg sama. Hanya 2-3 helai je yg ada corak sama..so mmg exclusive. Awning pun x lusuh wpun dah basuh. Harga saya jual pun RM40 sahaja tak kira size S, M or L. So kalau ada yg berminat, boleh la dapatkan dari saya ya..

2 comments:

  1. baru ni dpt tgk gambo..ingatkan tudung je..ade model sekali rupenye..:)

    ReplyDelete